kul på hjul 2

kul på hjul 1

Kul på hjul! Ja det kan absolut ha, men det kostar, det är jobbigt som satan, men efteråt är det så skönt och man känner sig SÅ nöjd! I går var det dags att hoppa upp på cykelsadeln igen efter några härliga dagar på Falkenbergs Strandbad, men där har jag faktiskt också hållit igång med träningen, 2 joggingrundor och en pw på 3 dagar är jag nöjd med! Men igår var det cykeln som fick bli mitt träningsredskap. Hade som mål att cykla runt 2 mil, dagen till ära blev det 2,3 mil, det går inte fort, men jag är fruktansvärt envis, jag ger inte upp, hur jobbigt det än är, och igår var det jobbigt, det blev mer kuperat än jag väntat mig… men efteråt… efteråt! Så underbart man mår! Och igår fick jag dessutom en fantastik belöning efteråt, dels en lunch på favoritfiket i Vaxholm, Hembygdsgården och lite shopping på Salta Stänk, sol och en “stänkare” på balkongen, en helt underbar avslutning på midsommarhelgen! Hur har ni haft det i midsommar? Vädret har väl inte varit det bästa men vi fick faktiskt se solen en del nere i Falkenberg trots allt. Håller även för fullt på med alla bilder från helgen så dom kommer här under veckan. Men nu lite från min gårdag 😉

Shopping på Salta Stänk…

salta stänk

salta stänk 1

salta stänk 3

 

Lunch på Hembygdsgården…

hembygdsgården

hembygdsgården 1

hembygdsgården 2

david hellenius
Kändisspotting på Hembygdsgården… David Hellenius njöt av sol, hav och en härlig fikastund med fru och hund

söndagsmys 1
Ett härligt avslut på dagen i solen på balkongen…

Nu startar vi en ny vecka med nya utmaningar! Hoppas ni får en härlig måndag <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

7 tankar om “Kul på hjul”

 1. Skönt med ett rejält träningspass. Cykeln och jag är inte rikitgt överens. Jag vet inte, tycker jag får ont överallt och de muskler som används verkar jag inte använda över huvud taget annars så jag orkar ingenting. Fattar ingenting.

  Du ser i alla fall nöjd ut och det verkar ha varit en mysig dag!

  Ha en fin start på veckan!

  Kram Lena

 2. Det måste ha blivit 4.6 mil du åkte väl hem igen! Superbra gjort! Härligt med kändisspoting bra att känna igen honom med semesterlurv i ansiktet 🙂

 3. Du har en riktig cykel på din runda du, själv trampar jag på en 3-växlad damtralla. Men jag är övertygad om att jag blir lika trött… och som sagt vad skönt det är – efteråt!!!
  Himmel så mycket godsaker på det uppdukade bordet… 🙂
  Önskar Dig en ny finfin vecka, kram Kate

 4. Hej Helene!
  Jag såg att du hade så fina vinglas på en bild med ett wienerbröd, får jag fråga vilket märke det är?
  Hälsningar Katarina

  1. Hej Katarina!
   Det är Iittalas, tror dom går under dessert skålar när man söker på dom 🙂

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *