summer lakrids 1

Summer Lakrids från Johan Bülow! Nu har han gjort det igen, lakridskungen Johan Bülow, kommit ut med en ny härlig lakrits “karamell”. Den här gången är det Summer Lakrids, sötlakrits med vit choklad och fläderblom….
En god bit att avnjutas som den är eller som en sötsak till kaffet efter maten. Med tanke på att jag inte dricker kaffe så är jag rädd att den kommer att slinka ner lite då och då, med jämna mellanrum, när jag är lite småsugen 😉
Om inte så är den ju rolig att köpa med som som present när man går bort på middag i sommar.
Om ni vill köpa den på nätet så hittar ni den Här

summer lakrids

Ett litet tips så här på kvällskvisten 😉

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Summer Lakrids”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *