the healthy box

The Healthy Box för månaden har kommit! Och som vanligt blir jag lika glad… favoriten den här gången var aloe vera drycken, granatäpple! Så himla god den var. Det mest praktiska var cooler pad som man kan stoppa ner i en vattenflaska (med stor öppning) så drycken håller sig kall.  Men det går nästan inte säga vad som var godast och bäst.. man bara njuter av allt innehåll, berry boost och nyttigare godis, ekologiska Mullbär och spirulina proteinpulver. Mmmm… här skall njutas i några dagar. Har ni hunnit prova boxen ännu? Om inte så hittar ni all info ni behöver HÄR ni kommer inte att bli besvikna 😉

the healthy box 1

Hoppas ni får en bra fredag så ses vi igen i eftermiddag när jag kommer med hela veckans outfit..

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *