grillad hamburgare 1

Grillad hamburgare, så gott och skönt att komma ifrån både kött och fisk som vi oftast grillar. Förr helgen när vi hade middag hemma för några vänner så ville jag göra något annat än att just bjuda på fisk eller kött, så vi gjorde en hamburgerkväll i stället. Och det skulle bli som på restaurang fast hemma och lite lyxigare ;-). Hamburgarna gjorde vi på högrev, så mycket saftigare och godare. Som tillbehör hade vi hamburgergurka, grillmästarsås, bearnaisesås och hamburgerdressing, för den som ville en hamburger cheddarost på hamburgaren. Egen gjorda pommes frites, cole slow och chili salsiccia. Och konceptet gick hem, gästerna var supernöjda och vi med ;-).
En liten roligare middag för vuxna helt enkelt!

Grillad hamburgare

grillad hamburgare

Svårare än så behöver det inte vara, så nu har ni middagen för kvällen klar 😉 själv skall vi börja göra oss iordning och ge oss ut här på Åland. Ha en fin dag raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Grillad hamburgare”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *