vitaestilo

Havsvidden! I lördags gav vi oss av mot Havsvidden för lite välbehövlig återkoppling. Men resan dit tar ett tag, så man är ganska trött när man kommer fram. Dels tar det en timme drygt upp till Grisslehamn, sen tar färjan över två timmar och därefter har man nästan en timme upp till norra delen av Åland där Havsvidden ligger, så det blev en tidig morgon… Men när man väl är på plats är det värd den långa resan. Som vanligt så letar vi alltid lite roliga/annorlunda platser eller ställen man kan knäppa lite kort och det gjorde vi även den här gången på väg upp. Men jag hade inte riktigt tålamod att stanna för att fotografera så länge, dels ville jag komma fram och dels ville jag sätta mig i solstolen och bara få njuta av eftermiddagen. Sen var det faktiskt en sak till som lockade…. Havsviddens afternoon tea som står uppdukat från klockan två, så himla gott och allting är hembakat! Så det blev en fikastund direkt när vi kom upp sen var det en plats i solstolen som hägrade, en tidning och ett glas champagne, eftersom vi hade sviten så var det en egen stor terrass med utsikt över havet så vi behövde inte så så långt för att ta tillvara på dagen och stunden. Halvsovandes i solen tickade klockan iväg och vi vaknade till lite sent men hann ändå med en promenad ner till badet och hamnen innan det var dags att göra sig ordning inför middagen. Och så här såg våran dag ut….

vitaestilo

havsvidden 1

havsvidden 6

havsvidden 8

havsvidden 3

havsvidden 4

havsvidden 5

Ni kanske förstår att jag hade bråttom upp till Afternoon Tea

havsvidden 7
Man måste dricka mycket när det är varmt 😉

havsvidden 10

båthamn

havsvidden 11
Här kan man sitta i Jacuzzin och njuta av sol och hav

Sen var det dags att göra sig ordning till middagen.. kommer i ett senare inlägg 😉

Njut nu av tisdagkvällen raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Mot Havsvidden”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *