bananpannkaka 1

Bananpannkaka, enkelt och gott, passar som frukost, lunch eller mellanmål, kan ätas varm som kall, så det är perfekt att ta med sig till stranden. Förra veckan när jag hade tränat var jag så himla hungrig och visste inte vad jag skulle äta för någonting efteråt, jag tränar ju helst på morgonen, innan frukost, jag blir så trött och lat när jag kommer hem från jobbet så då kommer jag oftast aldrig iväg och träna. Till dagen hörde att jag inte hade handlat så mycket så jag hade inte så mycket till mat hemma, svettig och “äcklig” ville jag heller inte bege mig till affären, men jag hade åtminstone en banan och två ägg hemma, så då fick det bli bananpannkaka, gjorde ingenting alls! Till det serverar jag massor av färska bär (eller färsk frukt), beroende på vad jag har hemma, nu blev det jordgubbar och blåbär.
Så här enkelt gör jag mina bananpannkakor

1 banan
2 ägg
lite vaniljsocker

Vispa upp ägget i en bunke, tillsätt en mosad banan och lite vaniljsocker, rör om ordentligt, stek på mellanvärme i stekpannan tills dom fått gyllenbrun färg, ät och njut!

bananpannkaka

Skall väl erkänna att jag la dit glassen för att bilden blev snyggare.. tog faktiskt bort den när jag skulle äta 🙂

Så nu kan ni steka lite bananpannkaka och ta med er när ni åker iväg!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Bananpannkaka”

  1. Bananpannkakor är bara så gott och mättande, vi brukar ha det både efter träning, till frukost eller till lunch….funkar till alla tillfällen. 🙂 Kramizz Laila

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *