Nynäs Havsbad en oas några mil utanför Stockholm. Fyrtiofem minuter med bil från Stockholm och lugnet infinner sig. Precis vid havet ligger Nynäs Havsbad, med en pool som mäter 38 grader och ett hav som är väldigt varierande i temperatur, i förra veckan var det 17 grader (nej, jag badade inte) jag badade ju förra vintern när jag var där och det var 3 grader ;-). När jag var där var det den enda riktiga sommarkvällen för mig här hemma i Sverige, vid halv sju på kvällen satt jag fortfarande i bikini på en solstol vid havet, det var en underbar kväll. Har ni planer på att åka hit så finns det en härlig miljö att promenera i, det finns Spa, relaxavdelning och god mat, så man kan finna något för dom flesta sinnena. Förra onsdagkväll när jag var där var det Grillbuffé, dom har det varje onsdag under sommaren, med godsaker som lax, chorizo, encrecote mm och goda tillbehör. Och naturligtvis det där söta goda till efterrätt… Men det var jättehärligt att åka dit efter jobbet, ta en bok och sitta och läsa en stund i solen innan det var dags för middag, en liten minisemester mitt i veckan fast man jobbar 😉

Självklart bjuder jag på några härliga bilder från detta fantastiska ställe…

nynäs havsbad 5

havsbaden 2

nynäs havsbad 3

havsbaden 1

havsbaden

nynäs havsbad 1

nynäs havsbad

nynäs havsbad 6

nynäs havsbad 8

nynäs havsbad 9

buffé

dessert

Ett litet semestertips så här i sommartider 😉

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Nynäs Havsbad”

  1. WOOOW!! Så vackert dit måste jag någon gång!! och maten verkar inte gå av för hackor den heller!! 🙂 Härligt!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *