La vita è bella 3

La Vita è Bella, en av Köpenhamns bästa pastarestauranger om ni frågar mig. La Vita è Bella ligger i Fredriksberg i Köpenhamn, vi tog en taxi dit från stan och det tog inte många minuter och kostade inte många kronor. La Vita è Bella står för fantastisk mat och utomordentlig service. Har nog inte varit på någon restaurang någongång som är så otroligt mån om att gästerna har det bra. För att sen inte säga maten…. Tog en enkel förrätt som melon och parmaskinka, men det är inte mycket som går upp emot äkta italiensk parma! Till varmrätt valde jag hemlagade pastarullar med spinat, ricotta, ost, salvi och smörsås, det fullkomligt smälte i munnen, och till det ett gott italiensk vin. Hur svårt kan det vara att njuta av god mat och dryck 😉
När man är på en italiensk restaurang får man lite ta seden dit man kommer… så efter maten blev det naturligtvis Limoncello och sambuca, vara för att det skall vara så, annars är jag ingen fantast av sådana drycker 🙂

Men letar ni efter en bra pastarestaurang när ni är i Köpenhamn så kan jag rekommendera La Vita è Bella i Fredriksberg.

la vita è bella

la vita è bella 1

la vita è bella 2

vitae stilo

limoncello

Det finns mycket att njuta av i Köpenhamn 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “La Vita è Bella”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *