refunder 1

Refunder! Ni missar väl inte det bästa sättet att shoppa på? Enda stället som man “tjänar” pengar på när man shoppar! Kolla in vad varje butik har för återbäring, under dom 48 första timmarna får ni dessutom dubbel återbäring. Anmäl er gör ni enkelt Här. Pengarna tillbaka får ni via ert bankkkonto eller om ni har PayPal. Så enkelt och lätt!  Jag går alltid in där nu för tiden när jag skall handla någonting eller kolla på resor, det finns mycket pengar att tjäna om man ändå skall handla. Här hittar ni i stort sett allting, bara att söka. Mitt senaste köp var ljusstakarna från Orrefors som jag köpte via Refunder hos Royal Design, även glasen från Iittalla finns hos Royal Design.

refunder 2

Tror inte man kan hitta bättre sätt att shoppa på  🙂

Ha en fin kväll raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *