nimb

Nimb i Köpenhamn är en av dom lyxigaste barerna om man vill ta en god drink och en fantastisk salong. Nimb ligger precis vid tivolit, ser inte så mycket ut för världen när man står utanför, men bara man kliver innanför dörrarna öppnar sig en helt annan värld. På nedre våningen finns en lugn och skön vinbar och på övre våningen finns salongen med baren där man kan slå sig ner framför brasan och njuta av stunden. Nimb är ett hotell så vill man kan man naturligtvis också bo här, vilket jag inte tror är gratis 😉 Nimb är templet för den goda smaken. Överallt härskar den goda smaken för alla sinnen. Det sägs att deras Afternoon Tea och brunch skall vara helt enorm. Själv anlände vi sent en söndagkväll, som ni kanske vet så är mycket stängt i Köpenhamn på söndagar när det gäller restauranger och barer. Vi skulle besöka häftiga Balthazar, den bästa champagnebaren i Köpenhamn, i lördagskväll men hann inte riktigt med utan skulle då ta det på söndagkvällen när vi hade varit och ätit middag, men nej, det gick ju inte, stängt!! Men gillar ni champagne och är i Köpenhamn MÅSTE ni gå till Balthazar, ligger i stort sett mitt i stan, en tvärgata till Ströget. Eftersom det var stängt så hamnade vi på Nimb istället, inte att jämföra i och för sig, med tanke på att Nimb är väldigt lugnt och lyxigt.. men otroligt fint!

nimb 2

nimb 1

nimb 3

nimb 4

salongen

salongen

nimb 7

Det var det sista tipset från mig och våran Köpenhamns resa, hoppas ni hittat nåt ni inspirerats av och vill besöka..

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Nimb”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *