barnen

Barnen på besök! Kan det bli bättre? Kan man bli gladare? Man säger många gånger att i nöden prövas vännerna, när jag just nu befinner mig i  “nöd” och inte på nåt sätt mår bra så är jag väldigt glad att jag har mina sanna vänner runt omkring mig, men förutom det så har jag mina barn som alltid finns vid min sida, dom stöttar alltid och gör allt för att jag skall må bra. Så häromkvällen satte dom sig i bilen, sent, från Västerås för att komma upp och vara vid min sida under några timmar, timmar som för mig gjorde att jag kunde sova gott några timmar om natten. Att få några timmar tillsammans med “köpmat” och Bubbies och dessa goda grabbar är obetlabart….

barnen 1

barnen 2

barnen 3
Har ni provat dessa Bubbies? Den fantastiska glassen från Hawaii! Helt underbar, finns oftast på Ica Maxi.

Så om ni tycker att jag är lite “frånvarande” här på bloggen så beror det på att kropp och själ inte riktigt hänger med för tillfället, men jag hoppas att jag snart har lagat vingarna och kan flyga iväg igen 🙁

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

9 tankar om “Barnen på besök”

  1. Skickar den varmaste kramen till dig, och jag är glad att du har dina goa söner nära just nu, som tar hand om dig. Även om vi bara har träffats ett par gånger så lova att säga till om det finns det minsta jag skulle kunna göra.
    Kram Ulrica

  2. Bubbies har jag aldrig hört talas om. Minns det inte ens från då jag var på Hawaii, kanske ett senare påhitt.

    Fina du! Tänker på dig! Livet är tufft ibland! Skönt att sönerna var så fina att de kom! Sänder varma kramar till dig.

    Kram Lena

  3. Å fina grabbar du har! Laga dina tjusiga vingar nu! Och du som ger oss så mycket fina tips och inspiration – du måste säga till oss om du behöver nån inspiration, nyckel och/eller lagtråd tillbaka! Kram

  4. KRAM till dig,vila i allt så hoppas jag det blir bättre snart❤️/Frida(jag som mailade på insta.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *