Hermes

Hermes, å vad jag tycker om Hermes, från mysplädar till deras fina smycken. För en tid sedan så fick jag en fantastisk present, något som jag önskat mig i flera år, en pläd från Hermes, den ligger här hemma i min puff och lyser upp mitt hem, jag sitter bredvid och bara tittar och ler och känner hur “ytligt” glad jag är för denna present…

orrefors
Sen är jag också väldigt förtjust i mina ljusstakar från Orrefors, köpta via Refunder

Var ett tag sedan jag visade lite inredning, skall bli lite bättre på det… tack för alla önskemål ni skickar på mailen <3

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

5 tankar om “Hermes”

 1. Kram kram
  Vill bara säga att jag gillar din blogg! Får så mycket bra ideer………
  Tänkte jag skulle bli lite bättre på att ge komplimanger.
  Ligger här i solstolen på Mallorca och njuter så mycket jag kan…..Funderar lite över mina mål till hösten. Komplimanger får bli ett mål.
  Lena

  1. Tack snälla Lena, uppskattar att du tycker om min blogg och att du tar dig tid att kommentera. Njut ordentligt från din solstol 🙂
   Kram
   Helen

 2. Den pläden är vacker. Vill också säga att jag blir ledsen när jag såg du inte mår så bra. Tur du har dina underbart fina pojkar. Som jag förstår bor i närheten av mig. 🙂 Hämta kraft av dem. Sänder dig varma tankar och håller tummarna för att du snart känner dig bättre och att livet åter ler.
  Stor kram
  Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *