Focus

Focus! Ja det är verkligen någonting jag skulle behöva ha just nu, men den är som bortblåst så igår köpte jag mig Focus istället, ja filmen alltså! Filip och jag var ju runt hela dagen och fixade och ordnade lite grann, så skönt att ha en egen chaufför, när man sitter i bilen hela dagarna som jag gör så är det så skönt när man får sätta sig på passagerarsidan och bara tala om vart man vill åka 😉 Vi hade en underbar dag tillsammans, kommer ett inlägg på det senare. Efter att ha avslutat dagen och kvällens middag slängde vi upp oss mysandes i soffan men massor av godis och onyttigheter och tittade på Focus. Focus är en film med bland annat Will Smith som  spelar Nicky, en rutinerad svindlare som träffar rookien Jess. Han lär henne branschens alla små knep men så fort hon kommer för nära så drar han sig ur. Tre år senare stöter han ihop med Jess i Buenos Aires och hon är nu en fullfjädrad femme fatale som ställer alla hans noga uträknade planer på ända. Insatserna är extremt höga och Nicky tappar nu helt kontrollen. Riktigt bra film så jag kan rekommendera!

Focus 3

Focus 1

Så mammahjärtat fick fyllas på riktigt ordentligt, men allting har ett slut, nu sitter jag här uppkrupen i soffan och jobbar med massor av bilder till bloggen och Lilla Skatten har åkt hem igen 🙁

Ha en fin kväll allesammans!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Focus”

  1. Åh, tack för filmtipset, det ska jag titta närmare på nu när jag är själv hemma.
    Jag hoppas att du mår lite lite bättre för varje dag som går!
    Och du… dina bilder är helt outstanding! Jag njuter varje gång jag kikar in här 🙂
    KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *