Seven Veils 2

Seven Veils – sju slöjor- från Byredo! Nu har den äntligen blivit min (och Marias)… doften som kom redan 2011, som man doftat på men inte kunnat bestämma sig för om den luktar gott eller inte, men nu har jag bestämt mig, den luktar gott, den luktar magiskt, den är förförisk, jag blir nästan kär i mig själv när jag har den på mig. Historien bakom doften är baserad på den bibliska berättelsen om Salome dans, som är känd som “dansen av de sju slöjor”. Kompositionen innefattar: morot utsäde, kryddpeppar bär, Tahitian vanilj blomma, laurier ros, glycin, tiger orkidé, sandelträ och vanilj Seven Veils lanserades under 2011..

 I förra veckan när jag var på NK så kunde jag inte låta bli att köpa den och samtidigt så ville jag ge min fina vän Maria samma doft, för jag vet att hon bara älskar den, och som den kära vän hon är och som hon har ställt upp på mig i dessa dagar så jag köpte en till henne också… behöver jag säga att hon blev glad, eller rättare sagt överlycklig 😉 så i helgen när vi var ut blev vi nästa kära i varandra eftersom vi luktade så gott.. haha!

Seven Veils

Seven Veils 1

Så är ni sugna på en ny doft, gå och “sniffa” lite på den här, men bli inte förskräckt, för direkt när man sprutar på den på huden luktar den absolut inte gott! Men låt den sätta sig och på några minuter är du fullkomligt förälskad <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Seven Veils”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *