Ett dygn för mor och son… Fylld av ömhet och mammakärlek! Det lugn som infinner sig hos mig när jag har mina barn hos mig är obeskrivlig! Samtidigt så ser jag nu, när vi pratar om saker och ting, att dom inte heller tycker att dom sista åren i våra liv varit speciellt bra, så det som hänt nu, är det bästa som kunnat hända, trots att det svider och gör fruktansvärt ont. Men att kunna prata med sina barn om dessa känslor och reda ut många frågetecken hjälper till att läka själen och det dåliga samvetet som gnagt inom mig under dessa år. I söndags hade vi en fantastisk dag tillsammans, där vi fick möjlighet att bara umgås, prata, skratta och ha roligt. Efter att ha uträttat det som var tvunget att uträttas, vissa saker klarar jag nämligen inte av själv ;-), så for vi ut till Vaxholm för att äta en god lunch på Hembygdsgården och naturligtvis äta en bit god kaka! För första gången på väldigt länge så vart det soligt och fint och då visar sig verkligen Vaxholm från sin bästa sida. Även solen har sina fläckar men inte just den här dagen 😉

Hembygdsgården Vaxholm 2

Hembygdsgården Vaxholm 3

Hembygdsgården Vaxholm 5

Hembygdsgården Vaxholm 6

Hembygdsgården Vaxholm 7

Hembygdsgården Vaxholm 8

Hembygdsgården Vaxholm 9

Hembygdsgården Vaxholm 10

Hembygdsgården Vaxholm

För er som inte hunnit besöka Hembygdsgården i  Vaxholm, eller som vill hinna dit engång till, får skynda på lite grann, dom kommer att stänga i mitten på augusti (förmodligen den 13:e) sen får man vänta och längta till nästa vår igen….

För att summera den här dagen så var det en av dom finaste dagarna på väldigt länge och som jag kommer att bära med mig in i höstmörket <3

vaxholm

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Ett dygn för mor och son”

  1. Helen, jag tror du vet precis som jag att det verkligen ÄR en utmaning att hitta relationen med sina (halv)vuxna barn. Att kunna prata om när det är jobbigt, både som vuxen och barn kan vara svårt för alla och speciellt om man lever på avstånd. Du beskriver det så fint, det som är det så fina i en vuxen-barn relation! Man ser på så många håll hur liksom avståndet mellan tonåring-vuxen växer och sen blir en avgrund då barnen blir vuxna men jag tycker det är då viktigt att ha ett ömsesidigt intresse och respekt för hur alla mår i sin familj. Jag har just nu förmånen att ha båda mina vuxna barn hemma, vi har många skratt och prat vid samlade middagar och vi har genomgått mycket tuffa saker tillsammans genom åren. Vårda sin familjekärlek är guld. Kram Milla

    1. Ja det är verkligen en utmaning men man mår så bra av just den kärleken. Tack för ditt fina “inlägg”.
      Kram
      Helen

  2. Så fint att du delar med dig och visar att livet är tufft för oss alla emellanåt mellan de härliga middagarna och shopping och allt annat vi kallar “vardags-lyx”. Ibland i vårt “ytliga” sociala medieflöde kan man nästan glömma bort och tro att alla andra har inga sorger och problem etc o så är det ju verkligen inte. Jag hoppas du får en fin helg nu med nya skratt och leenden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *