söndagsmys

Söndagsmys hör inte till vanligheterna tillsammans med mina barn, men i söndags hade jag turen att få ha söndagsmys med Lilla Skatten, det är det som är så härligt med sommar och sommarlov, att man kan träffas vilken dag i veckan som helst. Det är så mysigt när han är här, vi blir som ett litet “par”, vi hjälps åt med det mesta, handla, duka, laga mat, diska.. ja det är så härligt att ha den där tvåsamheten och närheten till sina barn. Som vanligt så är det han som får bestämma middagen och för kvällen blev det tacos, det var väldigt länge sedan, men det är ju så gott! Så söndagsmys med god mat, levande ljus och sedan soffmys framför en film slår inte mycket just nu… Och så här såg våran söndagsmys middag ut..

vitae stilo

söndagsmys 3

iittala, lillavillavita

tacos, iittala

Ser fram emot många myskvällar under hösten…

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Söndagsmys”

  1. Hej Helen! En helt annan fråga men tänkte jag ställer den här =)
    Vilken storlek har du på din fina Gubi spegel?
    Hälsar
    Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *