flyt

Flyt, ja ibland behöver man lite flyt i livet och det var precis vad jag hade i tisdags, startade som vanligt dagen med träning, jobbade och skulle sen äta lunch. Vid lunch så var det riktigt Flyt, det blev lunch med coolaste väninna Zübeyde på just Flyt, ni som bor i huvudstaden vet att Flyt tidigare stod vid Gamla Stan, men nu är den flyttad till Norr Mälarstrand, och dagen till ära var det som varmast i Stockholm, sommaren hade kommit och då får man passa på att sitta “på” vattnet och äta lite gott…. Jag är ju väldigt åksjuk som jag berättat tidigare, så jag skrattade lite när jag kom in till Zübeyde där hon satt vid bordet, talade om att jag kanske inte kunde sitta så länge för att det gungade, men hon tyckte det var lugnt, det “gungade” ju inte.. haha… för mig spelar det ingen roll om det gungar på riktigt, det gungar hos mig ändå 🙂 så vi hann precis äta upp lunchen sen var det dags för mig att lämna pråmen, får ta ett åksjuketuggummi nästa gång jag besöker Flyt. Men en mysig lunch då vi inte setts på länge.

flyt 1

Trots att sommaren var här för dagen var det dags att återvända till jobbet dom sista timmarna, väl hemma slängde jag mig i soffan och fullständigt dog, jag var så trött så trött och såg fram emot en kväll framför Allsång på Skansen, men så fick jag ett oväntat telefonsamtal från en “ny” bekantskap som ville bjuda på middag, så ensamheten i soffan byttes mot en trevlig middag på Lydmar, i solen, med vattnet nedanför fötterna, så tisdagen igenom hade jag verkligen flyt 😉

lydmar 1

Lydmar

Hoppas ni får en bra start på dagen, vi ses i eftermiddag, då kommer veckans alla outifts….

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Flyt”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *