bodrum 2

Bortom all tid och rum! Där befinner vi oss nu, jag och min Lilla Skatt. I morse tog vi flyget från Arlanda till Bodrum och nu har vi kommit fram till  Gumbet där vi skall bo. Ett litet paradis enligt många, men jag har aldrig varit här. Det skall bli en skön vecka, bortom all tid och rum, låta själen få läka och ta nya tag inför hösten. Vi försökte in i det längsta att få med oss storebror men det fungerade inte riktigt med hans semester, vi saknar honom massor men han finns med i våra hjärtan <3.
Här nere bor vi på ett hotell inte långt från stranden med alla faciliteter och all inclusive. Det här får bli en resa där vi bara är, tar dagen som den kommer, behöver aldrig tänka på vad eller vart vi skall äta, men självklart kommer vi att gå ut och äta några kvällar, vi skall bland annat besöka några byar i närheten som jag fått tips om av min fina väninna Zübeyde som naturligtvis kan “allt” om Turkiet. Men annars blir det väldigt soft, min plan är att starta morgnarna med ett träningspass innan vi sjunker ner i solstolarna ;-). Självklart kommer jag att låta er följa med på resan men kan inte lova hur ofta jag tittar in, men jag finns här 😉

bodrum

bodrum 1

bodrum 3

Ni får ha en riktigt skön lördagkväll, jag vet att det även hemma är fint väder, så njut, skratta och var glad, men framför allt, var rädda om varandra!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Bortom all tid och rum”

  1. Hoppas ni får en fantastisk vecka och ta hand om dig själv. Samt din son. Ni verkar att ha en så bra relation och han är så fin. Jag är helt säker på att du är och har varit en fantastisk mor för ni verkar ha det så bra ihop. Följer din blogg och mitt hjärta gör alltid ett glädjeskutt när jag ser er ihop. Blev så otroligt sugen på att göra en liknande resa med min dotter. Bara vara vecka med all inclusive och allt. Ska verkligen fundera på om inte det blir en julklapp till henne. Sänder varma tankar och hälsningar till er båda.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *