aw på brillo

AW på Brillo! Ja i fredags avslutade vi arbetsveckan med en AW och för att fira att vi skulle åka iväg på semester jag och Lilla Skatten. Vi slöt upp med Maria och hennes lilla vovve Lisa, det är så bra, för på ett ställe på Brillo får man sitta med hundarna med sig. Jag vet inte om ni brukar använda appen Booktable när ni skall boka bord på restaurangerna? Det gör jag, och ibland har dom lite olika erbjudanden där, och just nu (tar slut idag söndag) har dom haft 40% på all mat på Brillo, så vi passade på att boka ett bord, för vi har länge gått och suktat efter deras löjroms pizza… inte den billigaste på menyn, men nu skulle vi passa på. Och den var precis lika god som alla säger, om inte godare ;-). Generellt så är ju deras pizzor helt fantastiska, men den här…. Så där satt Maria och jag och myste med Lilla Skatten, åt och drack gott innan det var dags för oss och åka hem och packa lite grann. Jag försöker lära Lilla Skatten allt jag kan om “good living”.. haha 🙂

aw på brillo 1

aw brillo 1
Maria och jag delade på en pizza 🙂

aw på brillo 2
Naturligtvis måste man avsluta middagen på Brillo med deras italienska glass…

Nu är det dags för en liten träningsrunda innan det blir frukost och en solstol på stranden 🙂

Ha det gott!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

5 tankar om “AW på Brillo”

 1. Härligt, njut så mycket du kan nu.
  Vet inte om jag missat något i din blogg, läser den varje dag så borde ju inte va så…
  Verkar som något tråkigt har hänt dig?…
  Eller mår “du bra lite dåligt” just nu, man hamnar ju i svackor ibland liksom – allt spinner på man hinner inte med osv….
  Undrar bara i all välmening o hoppas du mår bättre snart!
  Kram fina du!
  / Nettan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *