flamm beach club 8

Flamm Beach Club på Türkbükü beach letade vi alltså reda på häromdagen. Vi åker buss härs och tvärs vart vi än skall någonstans, vi känner oss som två små “turkar” som irrar runt. Det var en bit från där vi bor till Flamm Beach Club. Vi började med att ta en dolmus från vårt hotell in till Bodrum, men därifrån tog vi faktiskt taxi för första gången på vår resa, för vi insåg att vi skulle inte inom en “snar” framtid ta oss dit vi skulle med buss. Och som sagt, det var en bit, och jag visste redan innan vi åkte iväg att det inte var billigt att åka iväg till den här stranden, taxin var inte gratis och så heller inte lunchen. Men summerat så var det värt både tid och pengar, det var så fantastiskt vackert och mysigt, vi låg där på bryggan och solade och badade och tittade ner i havet. Eftersom det inte finns några sandstränder längs Türkbükü beach så är det ju beach clubarnas bryggor som brer  ut sig så vackert över havet. Här låg alla clubar på rad och dom stora pampiga båtarna precis utanför. Här var vattnet klarare än på stranden i Gümbet, så klart att du såg botten på flera meters djup. Så här låg vi och njöt långt in på kvällen innan vi återvände hem till hotellet. Lite gott att dricka och en god lunch blev det också. Och som pricken över i:et så fick jag ett getingstick på rumpan precis innan vi skulle åka hem.. haha 🙂 Men annars var allt helt toppen och jag tänkte fresta med några härliga bilder!

flamm beach club 5

Flamm beach club

flamm beach club 10

flamm beach club 9

flamm beach club 7

flamm beach club 11

flamm beach club 6

flamm beach club 4

flamm beach club 2

flamm beach club 1

flamm beach club 3

Türkbükü beach

Türkbükü beach 1

Behöver jag säga att ni skall åka dit om ni är i Bodrum? Nej, jag tänkte väl det, Lilla Skatten trivdes som fisken i vattnet 🙂

Här är precis morgonträningen avklarad, en dusch, lite frukost och sen stranden..

Kram från solen och värmen <3

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Flamm Beach Club”

  1. Å, ja det se verkligen underbart ut!
    Vi har sol här hemma med, så det blir beachen en stund idag;)
    För nu är min skatt piggare efter nån matförgiftning igår..
    Kram Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *