vitae stilo 1

På språng igen! Ja här ligger vi som sagt var inte på latsidan, efter ytterligare en skön dag på stranden, den dagliga eftermiddagsfikan här på hotellet, Lilla Skattens favorit, så har vi bara tagit en snabb dusch för att sedan ta oss in till Bodrum. Ikväll står lite shopping på menyn och en middag på Tango, en av dom bättre köttrestaurangerna i Bodrum har jag tagit reda på och den lille älskar ju kött 🙂 Skall även försöka leta reda på ett ytterligare utflycktsmål, får se om vi hittar på det. Det blir förmodligen den sista resan vi gör in till Bodrum för den här gången, imorgon kväll är det dags att packa ihop :-(. Ville bara sticka in huvudet och önska Er en fin kväll <3

vitae stilo

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “På språng…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *