Dagens outfit.. igen och igen! Ja nu är jag här igen, för att visa er hela långa veckans dagliga outfit. Den här veckan blir det en blandning av kläderna, äntligen har jag ju fått användning utav dom “riktiga” sommarkläderna här nere i Bodrum. Men vad jag förstår så har ni väl fortfarande ganska fint hemma så jag hoppas att ni njuter för fullt trots att många av er förmodligen har återvänt till era arbeten. Hade själv tänkt njuta av den svenska sommaren i helgen när jag är hemma igen.  I dag är vår sista dag här nere och vi har som vanligt haft en underbar vecka tillsammans, imorgon bitti klockan sex går vårat plan hem… sorgligt men sant ;-). En vecka fylld med mor och son kärlek med en stor saknad av den Stora Skatten. Vi har fått uppleva så mycket nya platser tillsammans under den här veckan, den har gett mig en helt ny syn på Turkiet. Hit kommer jag att återvända igen! Men nog om detta, nu skall ni få se hela veckans outfit sen skall jag börja packa ihop innan det är dags för semesterns sista middag här nere 🙁

dagens outfit
Jumpsuit Forever21 skor PONS

dagens outfit 2
Topp Tory Burch mockakjol H&M skor Michael Kors väska Louis Vuitton

dagens outfit
Topp &Other Stories kjol ZARA skor Chloé

dagens outfit 4
Tröja och skor Mikael Kors shorts ZARA

dagens outfit
Klänning köpt i Thailand, flip flop Ilse Jacobsen

dagens outfit 1
Klänning köpt i Miami

dagens outfit 2
Klänning Gina Tricot, sandaler PONS Pamelia

dagens outfit 3
Kjol från Tullhuset, topp ZARA, väska Fendi

dagens outfit 1
Topp ZARA kjol Michael Kors Halsband IOAKU sandaler PONS Pamelia

Det blev helt enkelt en påse gott och blandat den här veckan 🙂 Ha en fin fredagskväll allesammans!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Dagens outfit”

  1. Såååååå snygga kläder denna vecka! Som alltid prickar du rätt. Men kul med så mycket kjolar och sommar i bilderna. Du inspirerar verkligen.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *