hemmakväll

Hemmakväll, ibland mycket underskattat men väldigt uppskattat! Efter en lång dag tar jag ikväll och  kryper jag upp i soffan med en hög av tidningar sedan ett halvår tillbaka, som jag inte tagit mig tid att läsa för att det har alltid varit en massa andra saker som “måste” göras, men nu har jag tiden, nu tar jag mig tiden, och till dessa högar med tidningar hade jag köpt med mig lite Sushi, kan låta både simpelt och enkelt, men för mig var det än välbehövlig och efterlängtad hemmakväll… När tidningarna är utlästa har jag köpt en film, Taken 3, som jag tänkte se… imorgon är det en ny dag, en ny vecka och massor att göra på jobbet under hela veckan, nu sätter verkligheten igång på allvar.

hemmakväll 1

Vi går en mörk period till mötes, tror den kallas för hösten 🙂 en årstid som jag normalt tycker är ganska jobbig, det är mörkt när man går till jobbet och mörkt när man kommer hem, har man otur så är det en del regn också, många dras sig tillbaka in till sina hem, myser och tänder ljus men på nåt sätt så har jag ändå en längtan dit nu när jag sitter här med alla ljus tända, luktar på mitt nya doftljus från K.Lundqvist och en liten godisskål på bordet 😉

hemmakväll

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Hemmakväll”

  1. Sushi är inte simpelt utan supergott. Visst behöver men en liten hemmakväll för sig själv ibland. Ser som vanligt så mysigt ut hemma hos dig. Önskar dig en bra arbetsvecka.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *