story 2

Story! Hemma igen efter en vecka med bara bad och sol och lata dagar, bara att äta och dricka precis när man vill och någon annan serverar och lagar maten, det är väldigt skönt 🙂 sen när man kommer hem så kommer rutinerna tillbaka snabbt (alldeles för snabbt…) handla, tvätta, laga mat.. ja ni vet hur det är! Men i lördagskväll hade jag inte alls någon lust att laga mat, efter att ha suttit några timmar i solen på eftermiddagen så bestämde vi oss för att ta en promenad ner till Story för en bit mat istället. Solen var fortfarande framme men det var ingen värme i luften riktigt, men är det sommar så är det, så vi nonchalerade blåsten och satt ute iallafall. Var bara skönt att få sitta och ta det lugnt och njuta av dom sista semesterdagarna. I dag är verkligheten ikapp på allvar och jag har så mycket jobb att ta tag i, så det blir långa arbetsdagar den närmsta tiden. Hoppas att ni haft en bra sommar och en skön helg, man är glad för varje dag man kliver upp och solen skiner, vilket gör det betydligt lättare för mig som helst vill träna på morgnarna. Så imorse blev det en runda igen före frukost och jobb. Men för att återgå till lördagen och Story, här kommer lite pics från kvällen. Har ni inte varit på Story och ätit lunch eller middag så prova gärna det om ni har möjlighet, Story är ju även ett Hotell som finns inne i stan på Riddargatan och i Sundbyberg.

DSC_4276

story

story 1

story 3

story 4

story 5

Man får försöka ta tillvara sommarkvällarna som är kvar innan hösten knackar på dörren 🙂

Ha en fin måndagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Story”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *