taken 3 1

Taken 3, har ni sett Taken filmerna med Liam Neeson? Dom är ju SÅ bra! Nu har tredje filmen kommit ut, var in på Hemmakväll häromkvällen och plockade åt mig lite smågodis (ajabaja, men ibland måste man…) och så hittade jag Taken 3 på hyllan så den var jag “tvungen” att köpa med mig hem. Filmen handlar om att  Bryan Mills liv slås i  spillror när han blir oskyldigt misstänkt för mord. Situationen blir inte bättre av att han lyckas fly från brottsplatsen och får polisen, FBI och CIA efter sig. Men Bryan tänker inte vara passiv och se mördarna gå fria eller riskera att de ger sig på hans dotter Kim. Han kommer använda de kunskaper han samlat på sig under ett helt liv av rökridåer och dubbelspel. Den jagade blir jägaren. Riktigt riktigt bra, precis som dom två tidigare filmerna, så har ni inte sett dom innan, så se alla tre, om ni har sett dom och inte trean, så är det dags att göra det 🙂 Får betyg 5/5 utav mig!

taken 3

Dagens filmtips 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Taken 3”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *