piren 3

Piren vid Kristinebergsstrand är ett välbesökt ställe sommartid. Hit kommer folk för att äta på Piren (restaurangen) eller sitta på “bryggorna” vid sidan om piren och längs med Kristinebergsstrand, en liten kontinental känsla. Ta med en liten picknickkorg och sätta sig i solen efter jobbet, titta på folk eller ta sig ett dopp är vad många gör på detta mysiga ställe. Igår efter jobbet hade fina Maria och jag en “dejt” vid Piren, vi köpte med oss en varsin sallad och slog oss ned i solen bland alla andra, men så himla mysigt, och varmt! När solen gick ned vid åtta tiden blev det genast väldigt kallt, men fram till dess var det helt ljuvligt. Sommaren och dagarna blir så mycket längre och roligare när man kan göra någonting sånt här efter jobbet. Där satt vi och pratade om livet och planerade vad vi skulle göra när höstmörkret kommer, allt för att göra livet lite ljusare 🙂 och det blev mycket saker på den listan… Men här lite pics från våran mysiga kväll.

Piren

piren 2


LisaMarias hund “linslusen” Lisa var naturligtvis också med <3

piren 4

Helen och Maria

En supermysig kväll med bästa Maria <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Piren”

  1. Där hade jag velat vara mé….😀😎, ser underbart ut!
    Dejt med en väninna är som balsam för själen. Man behöver det mer än någonsin när man blivit lite “tilltufsad”…🌸

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *