Dagens outfit, tillbaka från semester och jobbet är i full gång igen. Och nu har vi fredag igen! Men visst är det skönt att solen fortfarande skiner på oss? Här i huvudstaden är det tidvis lite blåsigt men hellre det än att det regnar. Vad hittar ni på för roligt i helgen? Själv kommer jag att vara på Formex mässan imorgon sedan har jag inga större planer. Skulle vilja göra om lite grann här hemma, men vet ännu inte riktigt hur och vart jag skall börja. Finns så mycket jag vill göra, men det är ju inte gratis :-). Får se om jag hittar lite inspiration på Formex och om det finns något jag kan beställa hem därifrån. Den här “göra om nerven” är nåt som kryper fram när hösten är i antågande, då man kommer att vara hemma mer och mysa, tända ljus och titta ut på mörkret. Då är det för mig väldigt viktigt att ha det mysigt och ombonat omkring mig. Men det får jag återkomma till, nu är det hela veckans outfit som skall visas, så här är dom, hela veckans dagens outfit…

dagens outfit 3
Skjorta Saint Laurent skinntights By Malene Birger skor Rizzo väska? (kommer inte ihåg…)

dagens outfit 1
Blus ZARA jeans Nudie bälte och väska Louis Vuitton pumps Rizzo

dagens outfit 1
Linne Primark shorts H&M sandaler Pons Pamelia väska Chanel armband Hermes

dagens outfit 2

dagens outfit

dagens outfit 3
Klänning Michael Kors

dagens outfit 4
Topp Designers Remix byxor Dobber sneakers aPair Tullhuset halsband Ioaku

dagens outfit 5
Klänning Ralph Lauren Denim & Supply

dagens outfit 2
Skjorta H&M byxor Dobber sneakers Superga halsband IOAKU

dagens outfit 3
Jeansskjorta Mango chinos Morris

Med det önskar jag Er en mysig fredagkväll <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Dagens outfit”

  1. Måste bara skriva det jag tänker på varje gång jag ser dessa bilder på fedagar, du bär upp alla kläder så otroligt väl, jag tror det är därför jag tycker allt är så snyggt. Denna vecka fastnade jag för den otroligt vackra svarta klänningen. Ha en trevlig helg, Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *