sunshine 1

Sunshine! Tänk så glad och positiv och fylld med energi man kan bli när man får en dag i solen. Förra veckan var en stressig vecka och kommande vecka blir ännu värre, det är tur jag har några härliga resor inbokade inom kort som ger både shopping, avslappning, sol, bad, god mat och jobb, närmare bestämt tre resor inom loppet av en kort period, gud vad jag längtar! Men i helgen fick jag åtminstone njuta av solen under söndagen så i vanlig ordning åkte jag ut till min favoritbrygga, tog med mig lite lunch, några tidningar och bara satte mig och njöt, lyssnade på det skvalpande havet, måsarna som skrek, tittade på alla fina båtar som åkte förbi och lång bort i fjärran hördes alla barn som badade vid strandkanten. En dag fylld av sol och återhämtning. En sån där dag man behöver emellan åt. Sen har jag ju ändå problem med att bara ligga stilla en hel dag utan att göra någonting så när jag kom hem var jag ju tvungen att vara lite kreativ så då bakade jag lite Nutellabollar innan jag tog en dusch och kröp upp i soffan. Recept på Nutellabollarna kommer här på bloggen inom kort 🙂
Och så här såg min dag ut fylld med sunshine…

sunshine

sunshine 2

En dag att ta med sig när höstmörkret faller och som man kunde läsa i tidningarna häromdagen så står hösten och väntar bakom knuten, man får bara hoppas att den snubblar på nåt så det dröjer ett tag till 🙂

Hoppas även ni har haft en lugn och skön helg!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Sunshine”

  1. Såå härligt att njuta av sommaren så på bryggan :). Men jag känner igen mig i att inte kunna ligga still för länge, det går ju inte för sig :-)).

    Kram Ulrica

  2. Vilken underbar dag. Riktigt känner hur mycket energi det gav. Samt återhämtning för det är så viktigt. När du skriver om att se fram emot resor känner jag igen mig. Har själv också tre resor inbokade i september en för rekreation och två för arbetet. Ska bli så kul.
    Ha nu en underbar vecka.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *