Testagram

Testagram är tillbaka efter sommaren med en fullmatad höstbox! Har ni hunnit testat den ännu? Det är alltid lika spännande varje gång den kommer och den här gången var den väldigt välfylld, fylld av nyheter som kommit ut i butikerna. I Testagram boxen den här gången fanns det en ny Milda – Kockens val, kockarnas bästa knep för att få ett bra resultat är att blanda olja och smör och det har dom nu gjort i den nya Milda flaskan. Vaseline har kommit men en ny spray lotion, en ny supertrasa, actifibre multiduk från Vileda, Nutisal för alla nötälskare har kommit med torrostade nötter. Skittles, USAs mest älskade godis har kommit i två nya smaker, Wrigley´s extra apelsin, Friggs riskakor med chaifrö och havssalt, Friggs miniriskakor med mörk choklad och en härlig bonusprodukt från Ristretto Espresso, kaffekapslar från Bellarom. Som ni ser så är det många fina “överraskningar” i boxen. Är ni sugna på att testa så kan ni läsa om Testagram Här. Kostar dessutom bara 99 kr/box! Här kommer månadens innehåll…

testagram 1

testagram 2

testagram 3

testagram 4

testagram 5

Mycket matnyttigt i varje box, me like <3

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Testagram”

  1. Såg riktigt bra ut med alla grejer i den boxen!!
    Dock kan man väl inte använda dessa kapslar om man inte har en speciell kaffemaskin antar jag…?
    Eller?
    /Nettan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *