Nutellabollar 3

Nutellabollar, ja allt med nutella kan man ju inte låta bli att älska, lika gott som det är att ha i bakverk lika gott tycker jag att det är att doppa skeden och äta ur burken :-). I söndags efter en lång dag i solen fick jag lite baknojja, har inte bakat på så himla länge och med tanke på att det “alltid” finns nutella hemma så låg det nära tillhands att det skulle bli något med Nutella så kvällen till ära provade jag på att göra Nutellabollar, och det var ju inte helt fel! Är precis som ett barn när jag bakar, äter lika mycket smet under tiden jag bakar som jag gör bollar av, men det är bra att ha barnasinnet kvar, kladdigt och kletigt var det både på fingrarna och i köket, men var gör väl det? Har fått många förfrågningar om receptet så självklart kommer det här:

Nutellabollar

100 g smör
nästan 1 dl nutella
2 dl strösocker
8 dl havregryn
lite kaffe ( ta lite i taget så dom inte blir för blöta)
lite kakao
lite vaniljsocker

Sen är det bara att röra ihop smeten och rulla dessa nutellabollar, på med lite pärlsocker och stoppa dom i munnen…. mums!

Lycka till!

Nutellabollar 4

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *