Dagens outfit! Jag kan inte säga mer än “Hej fredag, nu ses vi igen”, för precis så är det, det är fredag, igen! Veckan har varit väldigt intensiv med långa arbetsdagar, dessutom kommer jag att jobba hela helgen också, så blir det ibland. Hoppas ni har haft en fin vecka. Här hemma börjar det droppa in lite höstnytt både i form av kläder och inredning. Alltid lika roligt med dessa årstider, våren och sommaren för att det blir ljust och fint och hösten för att man kryper in och myser på ett annat sätt. Har ni börjat hitta någonting ute i butikerna? Vad tror ni blir era favoriter i höst? Här blir det nog många mysiga koftor och tröjor men har även sett några snygga kavajer, skall ju snart få åka iväg till en storstad och shoppa så jag håller mig “lite” lugn här hemma på den fronten, men det är svårt!!  Den här veckan, liksom dom flesta andra består av en påse gott och blandat, låt er inspireras…

dagens outfit 4 ‘
Topp Lindex tights ZARA Sandaler PONS 

dagens outfit 3 ‘
Jeansskjorta Mango chinos Morris

dagens outfit 5
Topp ZARA byxor 5Preview Tullhuset sandaler PONS halsband och örhängen IOAKU

dagens outfit 1
Klänning Gina Tricot Sandaler PONS Pamelia örhängen IOAKU

dagens outfit
Topp och byxor ZARA sandaler PONS Pamelia halsband IOAKU

dagens outfit
Topp By Malene Birger Wakakuu Jeans ZARA sneakers Rizzo

dagens outfit 1

Dagens outfit 2
Topp och byxor H&M skor Michael Kors

En lugn och skön fredagskväll väntas med god mat och soffmys <3

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

8 tankar om “Dagens outfit”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *