United Kingdom

London calling! Ja idag, en helt vanlig onsdag kallar London på oss, min fina väninna Anna från Uppsala (ni hittar henne på Instagram under “salisburystyle”) reser till London, över dagen, för att shoppa! Ja så tokiga är vi!! Vi tar (tog) ett tidigt, tror det var det tidigaste planet dit, och näst intill det sista hem, så idag skall vi springa benen av oss i London med stopp för någon matpaus, mer blir det nog inte om vi skall hinna fylla shoppingpåsarna. Vi har våra “mål” för dagen 🙂 Så i sköna kläder och promenadvänliga skor sitter vi just nu på planet, förväntansfulla som små barn på julafton på väg över till London <3

shopping

Hoppas ni också får en fin dag 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

9 tankar om “London calling”

  1. Oj vad härligt det låter! Jag brukar också ta en dagstrip till London, det är långt men det går :-). Kanske blir det några nya shoppingtips? Hoppas ni har haft en toppen dag!

  2. Gud vad roligt! Det borde väl alla (som gillar att shoppa då) göra någon gång! Hoppas ni hittar mycket fina saker, fast det är väl ingen risk att ni inte gör där kan man tro!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *