pulled pork 2

Pulled pork burgare blev söndagens goda middag. Pulled pork, i vilken form man än äter den tycker jag personligen är väldigt gott. Efter att ha jobbat hela kvällen och helt oplanerat hamnat ute i vimlet på lördagskvällen så var det gott med lite “kladdig” mat till middag. Pulled porken är god som den är men det finns så otroligt mycket goda tillbehör man kan ha till. Som lite snacks till matlagningen blev det lite morötter och en dippsås på OLWs Holiday, den är SÅ god! Och till pulled pork burgaren sen serverades det nachochips, cheddarsås, guacamole, grönsaker och grillat bröd. En helt perfekt söndagsmiddag 🙂 har ni något favorit ni gör när ni tillagar pulled pork? Tipsa gärna 🙂
Så här såg i alla fall min middag ut för kvällen..

söndag i min Lilla Casa

pulled pork

pulled pork 1

pulled pork burgare

Ikväll är det torsdag och jag avnjuter en middag på Milles med fina Maria <3

Önskar Er en fin kväll.

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *