Mallorca 1

Då var det dags igen, att lyfta sina “vingar”, eller rättare sagt så gjorde jag det redan igår kväll, så medans ni läser det här så befinner jag mig på Mallorca, närmare bestämt Palma, på ett supermysigt hotell en liten bit utanför Palma Stad, för lite avkoppling, sol och bad, god mat, utflykter och kanske kanske lite shopping, det beror på vad som hinns med, skall nämligen inte vara här så många dagar, men tillräckligt många dagar för att få hämta andan efter dom senaste intensiva veckorna jag har haft. Solen skiner från en klarblå himmel och det är 29 grader varmt, har precis avslutat morgonträningen och skall strax gå ner och äta frukost innan det bär av mot stranden. Jag vet inte om jag hinner uppdatera mig så mycket under tiden jag är här nere men annars kommer det när jag är hemma igen 🙂

Mallorca 3

mallorca 2

Hoppas ni får en fin helg, det tänker jag ha 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

8 tankar om “Då var det dags igen…”

 1. Hej och godmorgon H.. Du är ju bara för härlig, ute o reser nu igen!!😆👍🏻 Vilken inspirationskälla du är för oss läsare, och det på så många sätt….💖 Du LEVER livet känns det som.
  Ha en njutbar helg nu, om så bara i ditt alldeles egna sällskap eller ihop med någon….😉☀️💪🏻 Kram från mig (ceciann)

 2. Önskar dig underbara dagar!
  Mitt restaurangtips i Palma är restaurang La Perla, Emilio Ingrossos nya restaurang. Ta avsmakningsmenyn, välj risotto till huvudrätt………..helt fantastiska smaker. Och du bör boka bord.
  Har redan bokat till nästa sommar!
  Älskar Mallis :=) Började först med Club 33 Palma Nova i unga dagar, sedan Sunving under småbarnsåren och nu……..Sunprime helt barnfritt med en åldersgräns på 16 år. Underbart!
  Kram Lena från Sumpan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *