Hallwylska innergård. Det är ett sånt där ställe som man bara vill skall finnas där, för alltid, som alltid är öppet, vare sig det är sommar eller vinter, för det är helt magiskt att kliva in i denna grönskande innergård! Men nu är det inte långt kvar innan dom stänger för sommaren, den 12 september är sista kvällen dom har öppet, så har ni inte hunnit hit ännu så är det dags. I lördags efter jobbet åkte vi ned en sväng på stan, redan vid fem tiden, för att ta ett glas och sedan åka hem och laga mat, men den planeringen sprack ganska snabbt när vi satte oss vid bordet inne på Hallwylska, där drack vi både vin och champagne och åt en härlig charkbricka, så en timme blev till två osv… så klockan var över midnatt innan jag var hemma igen. Älskar sådana här “oplanerade” kvällar, dom blir oftast dom bästa. Måste bara få visa lite härliga bilder från innergården, från det att det är ljust till mörkret börjar falla…

Hallwylska museet

Hallwylska innergård 1

Hallwylska innergård 2

hallwylska innergård 6

hallwylska innergård 5

hallwylska innergård 7

hallwylska innergård 8

brödkorg

vitaestilo

hallwylska innergår 11

hallwylska innergård 13

hallwylska innergård 14
Dom här gulliga tjejerna fick vi som sällskap vid bordet…

En underbar sommarkväll som jag tar med mig in i höstmörkret 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Hallwylska innergård”

  1. Där har jag aldrig varit! Ser superfint och mysigt ut! Vilka gömda pärlor det finns. Härliga bilder! 1000-tack för tipset. Detta ställe kommer jag besöka nästa år. Hinner inte upp innan de bommar igen.

    Kram Anna

  2. Har varit på Hallwylska flera gånger inne och tittat på den vackra våningen. Men visste inte om denna innergård. Så härligt måste besökas.
    Dina foton från Palma var också mycket fina och gillar verkligen fotot på dig i den blå klänningen.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *