folkpool

Folkpool. I förra veckan var jag på ett riktigt “blött” event, det var Folkpool som hade “provbadning” ute vid Villa Pauli i natursköna Djursholm. Där fick vi en stunds avkoppling genom att bada jacuzzi, få lite massage, äta av det goda uppdukade snacks bordet och lite mat. Jacuzzi är ju originalet till alla spabad med en historia som sträcker sig mer än 100 år tillbaka. Ett välkänt namn som idag är synonymt med spabad och förknippas med förstklassig design, hälsa, funktion och inte minst njutning! Historien bakom just spabadens original är från tidigt 190- tal då börderna Jacuzzi flyttade från Italien till USA och inledde en familjetradition i att uppfinna produkter inom flygindustri och jordbruk. En av bröderna led dock av ledgångsreumatism och redan då visste man att vatten var ett bra hjälpmedel att lindra och behandla den smärtan. Så på det sättet gick startskottet till dagens Jacuzzi spabad. Från och med i höst kommer Jacuzzi i Sverige att säljas av just Folkpool. Vi fick provbada två nya modeller av Jacuzzi, det finns nio olika modeller men grundprincipen är densamma för alla, och det var ingen utav poolerna som jag ville kliva upp ifrån. Det var så skönt och avkopplande, jag har alltid sagt, att den dag jag bor i hus så skall jag ha en Jacuzzi, nedsänkt, och efter den här dagen så är längtan dit ännu starkare! Så är ni i färd med att införskaffa en Jacuzzi så håll utkik tills dom finns hos Folkpool under hösten! Jag fortsätter drömma och hoppas att den drömmen inte är allt för långt borta 🙂

folkpool 8

folkpool 3

folkpool 5

folkpool 2

folkpool 1

folkpool 6

folkpool 4

folkpool 7

I dessa sköna Jacuzzi och den fantastiska miljö ville vi aldrig att tiden skulle ta slut… men som vi alla vet så gör den ju det på ett eller annat sätt, men en jacuzzi i mitt hem kommer det absolut att bli en vacker dag 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *