gardasjön 2

Gardasjön, eller Lago di Garda som det heter på Italienska, dit är jag på väg ikväll, sitter just nu på Skavsta Flygplats med mina härliga kollegor och väntar på att få gå ombord på planet som skall ta oss ner till Italien och Gardasjön, Gardasjön där det är så vackert, det var min första utlandsresa någonsin. Jag kommer så väl ihåg det, som det vore igår, jag gick i 4:e klass och mina föräldrar berättade en dag när jag kom hem från skolan att vi skulle göra våran första utlandsresa på sommarlovet, och det var just till Gardasjön. Jag kan ju inte säga att jag kommer ihåg speciellt mycket, och förmodligen hinner jag inte uppleva landskapet som sådant så mycket den här gången med tanke på att vi skall jobba samt besöka några av våra leverantörer, men jag hoppas att vi skall få några timmar för oss själva så vi hinner se oss omkring lite grann. Så om ni undrar vad jag gör dom närmaste dagarna, närmare bestämt fram till lördagsnatten, så befinner jag mig i Italien 🙂

Gardasjön

Tricolore, italian food

Nej kära läsare, nu är det dags att rusa, boarding 🙂

Sköt om Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Gardasjön”

  1. Hej!
    Jag “läser dig” till morgonkaffet varje dag. Jag är urusel på att kommentera. Borde bättra mig;) Jag blir så otroligt inspirerad av både din fina stil på kläder och inredning, resor mm Tack!
    Jag är bara så nyfiken på ditt jobb. Vad gör du?? Det är inte viktigt och du behöver absolut inte svara. Tack för all go inspiration💖
    Kram till dig
    Mia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *