Veronica Virta, en svensk tjej, boende här i huvudstaden, designer och ägare till Veronica Virta, snygga kläder som är Chanel inspirerade. Förutom sin webbutik så har hon öppnat en popup store i Mood Gallerian och i förra veckan gick jag in dit för att kolla in nyheterna som kommit, och jag gick inte tomhänt därifrån om jag säger så… Här är lite bilder på vad jag hittade… Kanske något att önska sig i present 🙂

veckans outfit 1

veronica virta 1
Den sköna och supersnygga kavajen finns HÄR

veronica virta 2
Koftan hittar ni HÄR

veronica virta 3
Den här kappan kommer bli en favorit i mellanperioden innan kylan kommer, den finner ni HÄR

Hoppas ni hittar nåt som inspirerar hos Veronica, hon har väldigt mycket snyggt. Hemsidan hittar ni HÄR.

Så önskar jag Er en fin kväll, själv skall jag rusa iväg på två event innan jag senare (sent) ikväll skall hinna med att fixa naglarna också :-). Men igår kväll hade jag en (stressig) hemmakväll… men hemma var jag i alla fall 🙂

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Veronica Virta”

  1. I love you line. I had an important interview, an outfit from your line made all the difference.

    Bridgewater, NJ, USA

  2. I love your line. I had an important interview, an outfit from your line made all the difference.

    Bridgewater, NJ USA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *