nordic athletes 2

Redo för träning, i stort sett varje morgon före jobbet om inte så fördelat på 5 – 6 dagar i veckan, så mycket tränar jag just nu och jag trivs väldigt bra med det. Men det gäller även att ha koll på vad man äter och att man får i sig rätt saker, det finns alltid viss sorts mat och vissa produkter jag alltid har hemma. Jag är ju dessutom lite bekväm utav mig så istället för att springa runt på olika affärer för att få tag i allting så beställer jag mycket på nätet, när det gäller kosttillskott mm så köper jag det från Nordic Athletes men sen finns det naturligtvis alltid frukt och grönsaker hemma sedan äter jag mycket lax, färsk tonfisk och kyckling, sen kan jag ju inte förneka att det slinker ner ett glas champagne ibland :-). Hur äter ni när ni tränar mycket? Tänker ni mycket på kosten? I veckan fick jag hem det jag senast beställde…

Nordic athletes 1
Allt är ju så “gott” men Questbaren… Mmmm <3

Om ni vill beställa hem något av detta så hittar ni det på Nordic Athletes och under Kosttillskott. Medan ni knappar hem dessa så skall jag åka iväg och jobba några timmar..

Njut av lördagen raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *