Tisdagsmys när det är lördag?! Ja jag hänger inte riktigt med i mitt eget liv just nu eller rättare sagt så hinner jag inte med att lägga in alla blogginlägg, jag har så mycket att skriva om just nu så det ligger på kö för att få publiceras, men det är ju roligt, för ibland har man riktig torka :-). Men idag vet jag att det är lördag, jag har jobbat hela dagen och nu skall vi alldeles strax åka hem till ett par kompisar och äta middag, fast det är jag som har med mig maten, skall överraska med en pizzakväll, har köpt ut massor av godsaker från jobbet som vi skall äta. Men för att återgå till tisdagen… I tisdags var det den enda kvällen på hela veckan som jag var hemma. Hade köpt lite nya blommor på dagen som jag satte i vaser och krukor, satte upp den nya lampan i vardagsrummet och gjorde en fantastisk god sallad kvällen till ära med varmrökt lax, mumsigt och gott! Det är mysigt att mysa mitt i veckan, eller vad tycker ni?

tisdagsmys

tisdagsmys 1

tisdagsmys 2

tisdagsmys 3

Dags att byta om lite grann och åka iväg igen :-). Imorgon är det söndag, igen, då blir det lite träning men för övrigt en lugn och skön dag, imorgon kväll skall jag ut och äta Sushi och gå på bio med min bästa väninna (ni vet hon som jag varit kompis med sedan jag var 5 år 🙂 ) skall bli SÅ trevligt!

Men idag är idag så nu skall jag först njuta av den här kvällen!

Ha det gott!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *