Godmorgon kära läsare! Idag har vi kommit till torsdag och snart helg. Igår kväll kom jag tillbaka från några dagars jobb på Gotland, lite trött och sliten, mycket jobb som skall göras på dom få dagar man är där. I tisdags anordnade jag en lunch hos en av mina kunder där jag bjöd på Italiensk Buffé (naturligtvis). Upp tidigt i ottan för att börja förbereda allting, att själv laga mat till 25 personer i ett kök man inte är “hemma” i är en utmaning :-). Men på 2,5 timme var allt på plats och maten kunde avsmakas. Det bjöds på goda charkuterier, mozzarella och pesto sallad, chorizo, dryck och hembakad pizza, ja, det är sant, jag lekte pizzabagare och fick till dom godaste pizzorna i staden. Om ni vill göra goda pizzor själv hemma skall ni fråga efter Matrics färdiga stenugnsbakade pizzabottnar hos din Ica butik, dom är toppen! På med ingredienserna och in i ugnen i ca 7 min och vips så har du en supergod pizza! Tänkte fresta er med lite bilder från lunchen 🙂

italiensk buffé

italiensk buffé

italiensk buffé

italiensk buffé

matric 2

italiensk buffé

matric 3

matric 6

Så kan en dag på mitt jobb se ut 🙂

Ha nu en riktigt bra torsdag allesammans <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

8 tankar om “Italiensk buffé”

 1. Oj, vad mycket gott. Blir så sugen på italiensk mat. Ingen mat är som den italienska. Roligt och intressant arbete du verkar att ha.
  Kram
  Maria

 2. Ser mumsigt ut, ska testa den pizzabotten du tipsar om.
  Verkar ha ett roligt och gott 😋jobb. Är du säljare på MATRIC?

  Ha en bra dag!!!
  Helen

 3. Får nog bli en italiensk kväll nu snart, ser jättegott ut och pizzabottnarna måste provas. Låter och ser ut som ett roligt jobb! Ha en fortsatt bra dag, nu är det full fart mot helgen 🙂

 4. Åh gud, så mycket gott. Här hemma älskar vi sån mat. Vi äter sån plockat nästan varje kväll. Tyvärr, men det är ljuvligt gott. Den pizza botten måste jag leta upp. Härligt jobb, men förstår att det kan vara tröttsamt också. Ha en underbar torsdags kväll. Kram Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *