I lördags efter träning, frukost, lunch … ja allt som måste göras ibland så gjorde vi en utflykt till Ekerö, där ute ligger Plain Vanilla, i en mysig liten butiksby i Troxhammar. Med tanke på att jag så sällan har dagar där jag bara är, där jag inte har något planerat så är det så härligt att kunna göra det som faller en in för stunden. På morgonen hade jag sett ett par “skitsnygga” primeboots på Instagram som Plain Vanilla hade lagt ut som jag var lite nyfiken på…. Har ni aldrig varit där eller har möjlighet att åka dit så har dom även en webbshop, men så här ser det ut i butiken…

plain vanilla 1

plain vanilla

plain vanilla 3

plain vanilla 4

Dom här godbitarna ficka jag med mig hem… en Fur väst och ett par boots från Primeboots

plain vanilla 5
Västen kommer från Natures Collection och finns Här

instagram 1
Mörkblå boots med fransar från Primeboots hittar ni Här

Men varför inte knappa Er in på Plain Vanilla och titta på hela deras sortiment 🙂

Hoppas ni hittar något snyggt!

Kram

 PS! Ni missar väl inte BLOPPISEN ?

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *