Att käka på KÄK är något som mina barn skulle kunna göra flera gånger i veckan. Tidigare har KÄK funnits endast på Söder men för dom har det inte varit något hinder, dom har tagit bilen eller tåget upp för att äta på hiphop stjärnan Petters krog KÄK. Eller restaurang och restaurang, en snabbmatskedja egentligen där det bara serveras hamburgare och shakes, en snabbmatskedja med alkoholtillstånd. Nu finns KÄK inte så långt ifrån där jag bor så i lördagskväll var det självskrivet att det var där middagen skulle intas….

KÄK

KÄK 1

KÄK 3

KÄK 2

KÄK 4

KÄK 7

KÄK 5
En färgglad toalett 🙂

Absolut goda hamburgare, jag ger 3 burgare medan min Lilla Skatt ger 5, mycket för att jag inte är någon hamburgerfantast men även för att jag inte tyckte att servicen var på topp, tyvärr! Men jag är “rädd” att jag kommer att få gå dit fler gånger 🙂

Ha en fin måndag raringar!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Käk på KÄK”

  1. Det låter som ett “hak” för mina killar i familjen, så tack för tipset!! Nu vet jag vad vi ska testa när vi åker till storstan :).

    Kram

  2. Då hade ni tur……….när vi var där i lördags var det inte enda sittplats. Får prova snart igen. Bor ju nära.
    Kram Lena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *