Tullhuset, Västerås och mina skatter, det hör liksom ihop på något sätt 🙂 I fredags efter jobbet for jag ner till den minska skatten för att övningsköra lite med honom, vare sig jag vill eller inte så är ju snart stunden kommen för att ta körkort! Och som vi alla vet så får man ju inte körkortet med flingpaketet utan det är övning övning och övning som gäller, varje hel han är här så kör vi, jag har ju precis bytt till mig en bil med automatväxel, så det blir genast lite svårare att köra på “riktigt” så därför for jag till Västerås så han kunde köra med en manuell växel. Efter några timmars körning, lite mat och storhandling så fick jag “äntligen” göra ett snabbt besök på Tullhuset och som vanligt när man är där går man inte “lottlös” därifrån 🙂

 Men som sagt, först lite övningskörning och mat…

västerås 2

västerås 1

tullhuset

tullhuset 4

tullhuset 3

tullhuset 2

tullhuset 1

dagens outfit 3
Den här klänningen från DAY blev det bland annat, ring butiken för leverans, ligger inte uppe i webbshopen 🙂

Ha en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Tullhuset”

  1. Tullhuset har så mycket fint och ligger nästan där jag arbetar. Arbetar lite närmare Lögarängen. Som du säkert kommer ihåg så låg ICA:s kontor vid Mälaren strax bredvid Lögarängen. I det huset arbetar jag. 🙂 Ha ha nu gav jag lite värdelöst vetande, här.
    Önskar dig en fin dag.
    Kram
    Maria

  2. Får jag fråga varifrån dina stövlar kommer? Å tack för en härlig blogg läser dig varje dag och uppskattar den massor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *