The Healthy Box är ju varje månad som namnet säger en box fylld med “hälsa”. Den här månaden var det extra mycket hälsa, underbart goda bars från Friggs – pumpafrö/honung – quinoa/hallon och chiafrö/tranbär samt  Friggs ekologiska teer i smakerna Lakrits och Chai, proteingröt, bönpasta från Risenta och tidningen Hälsa, så mycket mer Hälsa kan det inte bli i en box :-). Det som är det bästa med dessa boxar är att man får prova saker som man kanske inte skulle gå till butiken att köpa, för att man inte vet att dom finns, det är ju en djungel där ute idag med alla märken och produkter, så där här passar mig alldeles utmärkt! Frestar er lite med månadens innehåll….

the healthy box

the healthy box 1

the healthy box 2

the healthy box 4

the healthy box 3

Ett bra sätt att vara nyttig varje månad.. testa du med! All info hittar ni hos The Healthy Box

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Hälsan själv”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *