Beef chili med lite extra piff! Nu har vi testat lite “halvfärdig” mat igen, den här gången blev det Beef chili från Ica. Ett väldigt snabbt och gott alternativ till middag när idéerna tryter. Den här Beef chilin värmer man i kastrullen i ca 20 min tillsammans med en kryddpåse som följde med, vi sparade dock lite av kryddan till senare, sedan är den färdig att äta med valfria tillbehör. Vi gjorde rätten lite “piffigare” genom att i en stekpanna steka lite lök, färsk chili och röda kidney, hällde över lite vatten och resten av kryddorna från “biffen” och lät det koka ihop. När Beef chilin var klar delade vi den i små bitar och blandade ner ihopkoket som vi gjord i stekpannan. Till det serverade vi guaccamole, coleslaw, cosmopolitan sallad och små tortillabröd. Och det blev fantastiskt gott, lite starkt i smaken med tanke på att vi hade med färsk chili men inte så att det blev för starkt. Ibland är det tur att man vågar prova 🙂

beef chili

beef chili 1

beef chili 2

beef chili 3

beef chili 4

beef chili 5

Mums! Det bästa av allt att det blev så mycket mat att jag fick njuta av samma middag kvällen efter också :-), det här måste ni testa!

Smaklig spis!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Beef chili”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *