Spectre – James Bond, man talar om respect! Har ni sett filmen? Det är nästan en oskriven lag att man “måste” se alla James Bond filmer, i söndagskväll var det min tur.. min tur att ha en date med självaste Bond, James Bond. Filmen är hela 2,5 timme lång så det gäller att ladda upp, softa ner, sätta sig till rätta, ha allt i beredskap, godis, dryck och popcorn, sen är man redo för underhållningen. Jag bor så pass bra till så jag kan gå till mycket av det jag har här runtomkring så först blev det en promenad för att hinna få i sig en liten snabb middag, hela dagen hade gått åt att uträtta en massa ärenden, bland annat inköp av nya träningskläder och skor, så när det var dags att handla och äta innan bion insåg vi att tiden inte fanns så vi snörade på oss skorna och gick och åt en tallrik Yakiniku, köpte lite godis på Hemmakväll, finns väl ingen som har så gott och färskt godis! och sedan, men raska steg mot Filmstaden och James Bond, ett härligt avslut på söndagskvällen och veckan…

middag

Spectre

spectre 1

spectre 2

spectre 3
Efter filmen gick vi sakta hemåt genom stan, fantastiskt vackert!

Men som sagt, har ni inte sett filmen, gör det!

Kram på Er <3

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *