Har man lite långtråkigt, inte riktigt vet vad man skall göra, när man bara för en kort stund vill gå ut och umgås, innan det är dags att slänga upp benen i soffan och titta på “Så mycket bättre”, då går man runt hörnet (nästan), till The Public, tittar på lite folk, tar ett glas champagne, njuter och tar stunden som den kommer.. det var precis vad vi gjorde i lördagskväll, efter en brunch på Berns Asiatiska så var det inte aktuellt med någon mer mat för dagen, men ett glas champagne i trevligt sällskap passar alltid! Eller hur :-). Dessutom väldig lugnt och skönt då det var höstlov och Allhelgonahelgen….

The Public

The Public 2

The Public 1

Försöker fylla mina dagar med liv och inte livet med dagar 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

5 tankar om “Runt hörnet”

  1. Klart jag har 🙂
   Lunch på Brillo, Brunch eller middag på Griffins. Brunch på Berns. Middag på Nosh & Chow, Milles, Bouqerian i Mood Gallerian. Italienska Marcos, Farang, AG… Hoppas något faller i smaken 🙂
   Kram

   1. Haha, klart du har! Brillo, Griffins, Berns och AG (av de du nämner) har jag testat att boka. Fullt! Om man inte vill äta typ vid 21-22-tiden. Nosh & Chow hade jag glömt så det ska jag testa, ska kolla de andra också. Men vi har några bokningar nu faktiskt. Nu ska vi bara rösta på vilket det blir 🙂

    Tack för tipsen!

    Kram

 1. Det är så roligt och inspirerande att följa dig på bloggen!! Du har så god smak när det gäller allt! Trevlig lördag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *