Sushi och Champagne fick bli fredagsmyset här hemma. En dag som aldrig tog slut, det blev bara mer och mer på jobbet och små saker som krånglade så jag trodde aldrig att jag skulle komma hem någongång, med tids nog gjorde jag det, då alldeles för trött för att laga mat, fredagschampagnen kan jag ju inte hoppa över så till det fick det bli lite sushi. En perfekt avslutning på dagen och arbetsveckan. Idag skulle det ha blivit en utflykt till Norrtälje men den utflykten regnade bort… regnet stod som spön i backen så planerna ändrades. Startade dagen på SATS för att sen åka hem och baka både lussebullar med smörkräm samt en sockerkaka med nutella. Fick dessutom väldigt mycket gjort här hemma, nu kommer städerskan på måndag sen är det bara att börja göra iordning för tjejmiddagen på fredag…. Men nu har jag tagit mig in i vardagsrummet, halvliggandes i soffan och väntar på “Så mycket bättre”. Imorgon blir det en tidig morgon, skall ut på en hemlig utflykt… Men så här såg det ut hemma hos mig igår kväll.

sushi och champagne 1

sushi och champagne 2

sushi och champagne 3

sushi och champagne

Hoppas ni får en fin kväll <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *