blossa 15

Blossa 15, årets vinglögg på Blossa, har ni inhandlat den? Det var flera veckor sedan jag köpte mina flaskor för jag vet att dom snabbt brukar ta slut, däremot har jag inte hunnit prova den än. Hade tankar på att göra det förra helgen men varken tiden eller lusten infann sig, så kan det bli ibland! Men i helgen hoppas jag få smaka på den, ja, jag vet att det är några veckor för tidigt, men varför skall man alltid följa dessa dagar, jag skulle kunna fira jul varje månad, då kan jag väl dricka glögg några veckor för tidigt också :-). Dessutom bakade jag ju lussebullar förra helgen och sen köpte jag Åre pepparkakor med smak av citron på Kardemumma, så allt är ju liksom klart… Så nu har jag nog bestämt mig, i helgen blir det glöggprovning, återkommer om vad jag tyckte om årets smak!

blossa 15 2

blossa 15 1

Ni kanske redan har provsmakat, vad tyckte ni isåfall?

Nu skall jag ta tag i fredagen innan eftermiddagen och kvällens planering börjar, men vi ses i eftermiddag igen för hela veckans outfit.

Godmorgon!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

9 tankar om “Blossa 15”

 1. Har varje år köpt Blossas årgångs glögg- i år var det bottennapp!
  Den var besk ich kommer att hamna i slasken så köp hem ett kompliment om du vill njuta!

 2. Fantast av glögg, och brukar ha 1:a snön som tumregel till att korka upp, alternativt 1:a advent om ingen snö kommit… Har dock inte smakat årgången ännu!
  Fredagskram från Kate

 3. Ja, den var slut förra lördagen när jag skulle köpa den. Får pröva igen idag, kanske. Men oh, vad dina saffransbullar ser goda ut. Har du gjort dem på något speciellt sätt?
  Trevlig helg!
  Kram
  Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *